srijeda, 27. lipnja 2012.

Cerka i otac erotska prica 2

Jel se drogiraš Irena ili si samo kurva? -
- Ne drogiram se tata -
Znao je da volim grubo da volim biti robinja. Kao što sam i ja znala da će ova dugogodišnja gruba predigra kad tad završiti seksom.
Osjetih njegov dodir na guzi. Prelazio je prstima preko tragova kaiša. Liznu jezikom ranu iz koje je lagano išla krv. Od svakog njegovog dodira postala bi još napaljenija. Pička je vapila za dodirom. Predje rukom preko nje.
- Kurvo -
Kao da je moja vlažna pička bila konačno moje dopuštenje da stavi svoj kurac u čerku. Uđe u mene. Grubo. Ipak moja navlažena pička ga spremo dočeka i proguta. Ljut zbog toga udari me kaišem preko leđa, pa još jednom. Osjetih kako mu kurac pri svakom udarcu još više raste u meni kao i moja napaljenost.

petak, 22. lipnja 2012.

Seks sa cerkom 5

- Nemoj misliti da tebe tata manje voli zbog toga. Ja sam mislio da si ti velika djevojka i da možeš shvatiti te stvari.
- Volim i ja tebe, tata - reče i još jače me zagrli i pribi se uz mene.
Poljubi me u obraz i još jednom, pa u vrat i u kosu.
- Ti si još uvijek tatina maza - rekoh.
- Ajde lezi sa mnom dok ne zaspem.
Legoh. Okrenula mi je leđa i rekla zagrli me. Zaglio sam je, a prokleta kita je počela da se diže. Odmakeo sam se malo od nje, ali se ona pomjeri i nasloni dupe na moju kitu.
Odlučih ustati, ali ona reče nemoj još ići. Ostah, a ona još jače pritisnu svoju guzu na moj kurac koji je bio već ko kamen tvrd.
- Lijepo je ovako kad me zagrliš. Vidjela sam danas šta ste radili ti i majka. Činilo se da uživate. Jel spavaš? - prošapta, ja odlučih da spavam. Okrenu se prema meni prodrma me par puta i ponovi pitanje. Kada se uvjerila da spavam okrenula se prema meni i počela da me mazi preko majice po grudima. Tiho reče volim te, i ruka joj krenu niže, prema grudima, i ne stade no nastavi do moje kite. Kad mi je ćerka dodirnula kitu, jedva sam se suzdržao da ne skočim, pocjepam joj potkošulju i gaćice i izjebem je kao najgoru kurvu. Odlučih ipak da se suzdržim, da pustim nju da misli da spavam i da vidim dokle je spremna ići. Lagano mi je mazila rukom kitu preko šorca. Ohrabri se i stavi mi ruku u šorc i stade ga drkati svojom malom rukom. Skide mi šorc i opkorači me, uze kurac u ruke i namjesti na ulaz u njenu malu pičkicu.  Pička joj je bila skroz vlažna, ali ipak veoma uska. Lagano je sjedala na moju kitu, svakim novim pokušajem
dozvoljavajući mom kurcu da prodire još dublje. Naglo se nabi na kitu skoro do jaja i ispusti glasan uzdah. I ja se uključih, pridigoh se i poljubih je jako. 
- Uh tatice, kako si dobar i velik. Mmm već dugo zamišljam ovo. Sanjan o ovome noćima. Liži mi grudi. Jebi me, jebi me kao sve druge što jebeš, vidjela sam i danas da želiš da me karaš. Voliš mlado meso i uske pickice. Voliš mlade kurvice? Jel voliš svoju ćerkicu? Jel voliš svoju ćerkicu nasađenu na kitu? - govorila je svašta, kao profesinalka, a jebala se kao klinka što i jeste bika. Ipak osjećao sam se kao u srednjoj školi kad sam prvi put jebao. Uzbuđen kao bik, ipak karao sam je nježno, ali poslije ovakvog govora moje ćerkice, osjetio sam da ne mogu više biti nježan da treba da je raskinem od kurca i da joj dam jebačinu koju će pamtiti. Naguzio sam je i tako jako jebao da je lupanje mojih jaja o njenu pičku odzvanjalo po kući. Bolio me kurac oće li me žena čuti, odlučio sam da ugodim mojoj ćerki i sebi. Ječala je i počela još glasnije da stenje, ubrzo je svršila i ja po njenoj okrugloj guzici, ledjima i kosi.

Incest tata i cerka 4

Izašli smo iz vode. Primjetio sam par pogleda, ali to me uopšte nije interesovalo.
- Baš je vruće i u vodi - reče nam Ana i nasmija se.
- Jeste, baš je pretoplo more - pravila se nevješta Vesna.
Ja se nasmijah i namignuh ćerci.
Cijeli dan smo proveli na plaži. Naveče smo prošetali, popili po par pića i otišli kući. Legli smo i Vesna je brzo zaspala. Od velike vrućine nisam mogao zaspati. Uzeh cigare i izadjoh u dnevni boravak gdje je ćerka spavala. Pogledao sam je. Bila je otkrivena u potkošuli kroz koju se jasno vidjele bradavice i njene mlade sise. Sjedoh u fotelju, zapalih cigaru i gledah je.
Od škripe stare fotelje se probudi.
- Šta je ne možeš zaspati? I ja se prevrćem. Mogu zapaliti sa tobom?
- Otkad pušiš?
- Od prošle godine.
- Što mi nisi rekla, da znam, da ti dajem pare, znaš da ti ne bih branio.
- Neke stvari je bolje ne govoriti. Ni ti meni ne govoriš sve. Jel tako? - reče i pogledame jednostavno drugačije.
Znala sam na šta misli. Pola grada je znalo da karam malo starije od nje djevojke po gradu. Jednostavno to je jače od mene, ne mogu se kontrolisati kad je pička u pitanju. Dadoh joj cigaru i sjedoh pored nje na trosjed.
- Znaš da nije istina to što pričaju po gradu. Pričaju za svakoga , svašta, ne treba puno obraćati pažnju na te priče.
- Daj stari nisam ja ovca pa da meni prodaješ tu priču. Čak sam te i vidjela onom malom droljom, onom Andjelom, što se jebe od 12 godine. Vidjela sam te u kući kad sam pobjegla iz škole kako je jebeš i to u mom krevetu. - kako reče sve to u jednom dahu, poče tiho plakati. Zagrlih je, šta sam drugo mogao, glupo bi bilo da krenem opet bilo šta poricati.

Jebanje cerka i otac 3

Ćerka i ja smo izašli i sjeli na peškir, Vesna, moja žena se skinula u kupaći i zvala me da idem sa njom u more. Podjoh sa njom. Bili smo u plićaku. Pridje mi i obgrli me rukama i nogama i osjeti tvrdu kitu na svojoj pici.
- Šta je ovo? - nasmija se Vesna i ruku ubaci u moj šorc.
-Jel te naložila neka cica s plaže mužiću moj?
-Ne, već si mi ti seksi.
Znala je da lažem, ali joj je bilo drago što lažem. Svuče mi malo šorc, uze kitu i stavi je u svoju picu. Lagano smo se karali, da ne bi ostali na plaži i u vodi primjetili. Povremeno sam bacao pogled na ćerku i otvorenih očiju zamišljao da jebem nju umjesto njene mame. Ona je gledala u nas sa malim smješkom na usnama. Znala je šta radimo. I baš to me još više napali, počeh jebati jače bez stida i brige ko će primjetiti. Vesni se ote poluglasan uzdah i ja par sekundi poslije svrših u nju.

Otac i cerka 2

Malo sam otplivao, da se smirim i opustim. Vraćajući se primjetio sam da ćerka ulazi u vodu. Doplivala je do mene i počela da me duška. I ja sam nju par puta poduškao i opet postao napaljen od ove bezazlene ipre. Par puta sam je očesao po njenoj guzi mojom tvrdom kitom. Kao da joj to nije smetalo. Rekoh joj prestani dosadna si sa tim dječijim igrama, nisi više djevočica. Kako sam joj to rekao smiri se i ja je opet stadoh duškati. Kroz smijeh je jedva dolazila do daha.
-Grč, grč.. - reče i poče kao da se davi.
Uhvati me za rame. Otidjosmo u plićak i istegnuh joj nogu. Od svih dodira prolazilo mi je hiljadu trnaca kroz tijelo.
Žena je sjedila na peškiru i mahala nam. Jebote zaboravio sam u igri sa malom i u svoj napaljenosti skroz na nju.

Karanje sa cerkom

Živit stvarno brzo prolazi. Drkam pred očima mi ćerkina slika, ćerka izlazi iz mora, sva vlažna, nevjerovatno seksi, pogledi napaljenih muškaraca i moj pogled na nju. Tada sam prvi put shvatio da me privlači seksualno moja ćerka. Osjetio sam kako mi je kurac nabrekao gledajući je.
- More je pretoplo- reče Ana - gdje je majka otišla?
- Negdje na kafu, ja sam ostao tebe da pazim, da te ovi primorci ne ukradu.
- Ne boj se ćale, mogu ja sama da se čuvam.
Legla je na peškir, namaza se kremom. Dok se mazala upijao sam svaki pokret, dodir i postao još više napaljen. Sreća pa sam nosio šorc. Otišao sam u vodu. Gledao sam u nju u krenuo drkati zamišljajući kako karam svoju ćerkicu.

srijeda, 13. lipnja 2012.

Tatina curica 3

Opkoračih ga, sjedoh mu u krilo i rekoh oću nekog da jebe dobro kao ti, da ima kurac kao ti, oću da me neko dobro izjebe kao što ti karaš staru, oću da ječi soba dok se jebem.. To želim? To želiš, reče i poče mi gnječit guzove i trljat nabijati me na kitu preko odjeće. Tata me u tren oka ostavi bez odjeće. Skide se i uze svoju veliku kurčinu u ruke i reče jel ovo hoćeš?
To želim, to, već godinama želim. Još kao curica sam to željela. Poleže me na trosjed i raširi mi noge, liznu picu i lagano poče ubacivati svoju veliku kurčinu u moju pičku koja je još odavno žudjela za tim. Voliš taticu, znam te kurvo mala, znam i kako si gledala i dirala svoju pičkicu dok sam karao ti mamicu. Misliš da su vrata slučajno ostajala otvorena? Želio sam da gledaš da žudiš za ovim momentom, da me moliš za još, jel voliš ovu tatinu kurčinu u sebi? Nikada ni slično uzbuđenje nisam doživjela pri seksu. Kao da su se nadražaji u pičci stotinu puta pojačali. Svaki sekund seksa sa tatom bio je kao san, bio je neuporediv sa svim ranijim iskustvima. Bila sam u transu. Ranije sam teško doživljavala orgazme, sa tatom su se konstantno javljaljali. Nikad ni poslije ni prije nisam to doživjela. Promijenili smo položaj i opet sam mu sjela u krilu i nabijala se na kitu jecajući kao nekad majka. Tata mi je stavio srednja u
šupak. Od silne vlažnosti i šupak je lagano primio još jedan prst. Ubrzao je jebanje i stavljanje prstiju u moj uski šupak. Na moje iznenađenje nevjerotno mi je godilo. Osjetila sam da mi se približava orgazam. Par puta se jako nabih na očevu kitu i ispustih glasan krit i doživjeh nevjerovatan orgazam od kojeg mi tijelo klonu i od kojeg zamalo padoh u nesvjest...

Priču poslala Mirela  S.

Tatina curica 2

Ja sam otišla na fakultet i nekako potisnula seksu prema svom ocu. Naš odnos je bio prijateljski, ali pun poštovanja. Ipak tog jula sam ušla u veoma tešku fazu. Momak me ostavio, ispite sam padala, depresija me pucala.. Odlučila sam da malo odmorim od svega da odem kod roditelja kući i da malo vremena provedem sa njima. Jedno veče smo se svo troje napili iz čista mira. Majka je ranije legla jer nije dobro podnosila alkohol.
 Mi smo izvaljeni na trosjed ispijali poslednje kapi treće flaše vina.
Ponekad mi nedostaješ ovdje u kući i žao mi je što si tako brzo odrasla reče otac. Sad si velika djevojka. Nekako je sve bilo lakše dok si bila klinka. Moram te nešta pitati, ali mi reci iskreno, šta je bilo sa Milošem što ste raskinuli? Tata, on je kreten. Meni ne treba kreten, ja hoću pravog momka.. Ja  hoću nekog (približih mu se) oću nekog kao ti (dodirnuh ga rukom po kosi) da je tako lijep, zgodan i dobar. Dok sam mu govorila mazila sam ga rukom po kosi rukama i ramene. Primjetila sam da mu se kita počela ocrtavati na trenerci. A mogu li ti još nešta iskreno reći, rekoh odlučno. Reci mila, šta god.

Tatina curica

Oduvijek sam se ložila na svog tatu. Od prvog interesovanja za seks samo tata je bio u mojoj glavi. Možda je to zbog toga što mi je prvi kontakt sa seksom bio upravo kad sam vidjela svog tatu kako jebe majku.
To veče sam se probudila u pola noći i čula mamine jecaje iz njihove sobe. Pomislila sam da se nešta loše dogodilo i da majka plače. Izašla sam iz sobe i otišla do njihove sobe. Vrata su bila poluotvorena a tata je žestoko karao majku. Nekako sam kroz moj dječiji mozak povezala stvari.
To je prvi kontak sa seksom za mene. Nedugo zatim počela sam razmišljati o seksu, interesovati se za seks.. Počela sam ostajati do kasno u noć budna ne bi li opet gledala svog tatu kako razvaljuje majku. Jedne večeri gledajući ih osjetila sam neodoljivu želju da diram svoju mladu pičkicu. Tada sam prvi put masturbirala...
Prošlo je od tada dosta godina

Majka i dve cerke 2

Ona me dodirnu po picu malo mi gurnu srednjak u nju. Napipa moj klitoris i stade da ga žestoko trlja. Vrlo brzo sam doživjela svoj prvi orgazam. Sekica se za to vrijeme brćkala u vodi. Seka je bila gotova i majka je obrisala, a seka je izašla iz kupatila. I ja sam krenula van kade. Sačekaj reče majka. Moraš mamici malo pomoći. Ona odvrnu nastavak tuša i dade mi ga u ruke. Ustade i nasloni se licem uza zid. Rukama raširi svoju pičku i reče mi da joj stavim nastavak od tuša u picu. Nesigurno počeh gurati. Mama je ispuštala tihe jecaje koji su se kao i moji pokreti postepeno ubrzavali. Karaj tom velikom kurčinom svoju mamicu, mamica voli velike kurčine, to, to, mmmmm majci se ote glasan jecaj i tijelo joj zatreperi...
Kasnije smo vremonom majka i ja u naše igre uključili i moju mlađu seku.

Lizanje maminih sisa

Podijeliću sa vama moje incest iskustvo koje se dogodilo davno kad sam bio veoma mali. Majka i ja smo bili sami u kući i gledali neki film u sred bijela dana. Na filmu je krenula neka scena seksa. Ja sam kao okrenuo glavu da ne gledam. Majka me počela začikavati "šta je, šta se stidiš, vidi ga ko  beba". Prišla mi je i sjela pored mene. "jesi ti mamina beba? Oćeš malo sise mama da ti da?". Iznenada je izvadila svoju sisu iz majice. Njena bradavica mi je bila tik ispred nosa. Okretao sam glavo, ali mamina savršena sisa me pratila. Uzeh bradavicu u usta i stadoh sisati kao mala beba. Majka reče "znala sam ja da si ti još beba", izvadi ubalavljenu sisu iz mojih usta i ode u wc.

Incest Majka i dve ćerke

Tada sam živjela u  maloj kući u selu M sa majkom i sestrom. Otac nas je rano napustio i otišao nekuda u inostranstvo. Nikakav kontakt nismo imali sa njim.
Živjeli smo bijedno moram vam priznati i jedva sklapali kraj s krajem. Kako bi uštedjeli na struji sve tri smo se kupale zajedno u kadi. Bila sam starija dvije godine od sestre i već su mi sisice lijepo narasle dok je sestra bila još skoro skroz nerazvijena. Jedne večeri dok nas je majka kupala sestra je pitala majku kada će i njoj narasti sise i kada će dobiti dlake. Majka nam je o svemu pričala. Objašnjavala nam je kako šta ide i da se u picu stavlja kurac.. Od sve te priče ovlažila sam i to rekoh majci.

Incest iskustvo sa ocem

Želim da vam se povjerim i kažem da ono što nikome do sada nisam rekla, a to je da sam imala inces iskustvo sa ocem.
Nadam se da ću bar od vas naići na razumijevanje. Svojom voljom sam ušla u incest vezu sa ocem. Od tada je prošlo mnogo godina, ali još uvijek razmišljam o tome iako sada imamo odvojene živote i rijetko se vidjamo.  Jedno vrijeme savjest me toliko pekla zbog incesta u koji sam se upustila da nisam mogla noćima spavati. Neki glas u glavi mi je govorio to je loše, prestani to da činiš.
Ipak i sada kada razmišljam o mom tatici moja pičkica ovlaži.

Najbolji incest

Koja kombinacija kod incesta vas najviše loži? Ja imam svoje kombinacije koje su mi favoriti.
Najbolja kombinacija i najviše se napalim čitajući incest erotske priče i incest iskustva brat i sestra. Druga omiljena konbinacija je otac ćerka.
Kakvo je vaše mišljenje?
I koji su vaši favoriti napišite nam putem komentara.

utorak, 12. lipnja 2012.

Brat jebe seku 2

Kasno smo došli u stan. Njih dvoje legoše u dnevnu, a ja u spavaću sobu. Zaspah odmah čim sam dohvatio krevet. Ipak žeđ me probudi u toku noći. Iz dnevne sobe su dopirali zvuci seksa, uzdasi, lupkanje jaja o guzove.. Pomislih da sanjam, da sam opterećen temom seksa između brata i sestre. Ipak shvatih da je stvarnos i da moj rođak kara svoju rođenu sestru, a ona očigledno veoma uživa nasađena na bratov kurac. Kita mi je momentalno skočila. Lagano sam je drkao čini mi se ne dišući da ih ne bi omeo. Ipak želja me vukla i lagano kao kakav lopov malo odškrinuh vrata i vidjeh najljepši prizor u svom životu, prelijepu sestru nasađenu na kurac svog brata. Tada sam izdrkao 5 puta za vrijeme njihovog seksa i nijedno poslije seksualno iskustvo se ne može porediti sa tom noći.

Seks brat i sestra

Moram priznati da me seks veoma zanim, pogotovo između brata i sestre. Sama pomisao na to me jako ložila.
Jedne godine preko raspusta otišao sam kod rođaka i rodice u Suboticu. Oni su tada imali rodica 16 a rođak 18 a ja sam takođe imao 18. Rodica je imala kratku kosu, lijepo lice, pune usme, male sisice i malu guzu. Često sam zamišljao da je žestoko karam, ali nikada ne bih smio nešta da pokušam. Takav sam, šta ću.
Mnogo su se obradovali što sam im došao. Sami su bili u stanu jer su im starci otišli na selo. Taj dan vodili su me po gradu i pili smo kao stoka.

ponedjeljak, 11. lipnja 2012.

Drkala sam sinu

Moj sin je tada krenuo u osmi razred i poceo je da se razvija. Nasao je i djevojku, zvala se Dragana. Jedne veceri, bio je septembar moj sin je dobio strasnu temperaturu i pokusavala sam na sve moguce nacine da je skinem, ali nisam uspijevala, kada je temperatura dosla do 39, 6 i on poceo da bunca ubacila sam ga pod tus i trljala mlakom vodom. Kako sam ga trljala po tijelu primjetila sam da se sinova kita ukrucuje. Nastavila sam da trljam po cijelom tijelu sina na momente zaboravljajuci na temperaturu. Par puta kao slucajno ga dohvatih do kurca i pogledah ga. Nije reagovao. Uzeh mu kitu koje je dobro narasla u ruku i lagano navukoh kozicu dva tri puta. Stasno se napalih i uzeh sinovu kitu u ruke hrabro i snazno drkati. Kurac mu je bio velik za njegove godine, vec tada je imao kitu kao njegov otav. Lagano je mrmljao mm rr mmm sto me jos vise nalozilo. Trljala sam jednom rukom svoj klit tako snazno da sam osjetila da mi se blizi orgazam. Drgom rukom sam i pojacavala drkanje sinove kite. Mali je poceo poluglasno da vixce to mamice ,to, to.Krenu njegova sperma i moj orgazam u isto vrijeme.
Sinu je brzo spala temperatura jer sam ga dobro preznojila.

Pod tusem 3

Strasno sam bio nervozan. Koji je ona kurac da mi upada u moju sobu bez kucanja. Odlucih joj upast u kupatilo i sve joj reci u facu.
Uletih. Bila je u brusu i gacima, pripremala se za tusiranje. Nalozilo me njeno tijelo. Ne rekoh joj nista, samo se priblizih pogledah je i krenuh da je poljubim. Nije izmakela glavu. Uzvratila je strasno i iznenada uhvatila moj jos tvrdi kurac. Udjosmo u tus kabinu. Okrenuh je prema zidu i nabih joj kurac u jednom potezu duboko u picku. Bila je vlazna i spremno je njema picka primila moj 24 cm velik kurac. Poslije 2 minuta jebanja svrsih i rekoh nadoknadicu ti ovo kad se malo vratim u formu sa tobom.

Jebanje sa macehom 2

Valjda ga je volila sta li, ne znam. To ljeto me ostavila\ cura i stvvarno mi je bilo tesko. Ne zbog nje, nego sam navikao na redovan seks a sada nisam jebao skoro mjesec dana. Oci su mi postajale krvave od napaljenosti.
Jednog dana lagano sam drkao kurac u mojoj sobi kada je Lidija usla. Vidjela je sta radim i rekla izvini i brzo izasla. Brzo sam se obukao i izasao u dnevni boravak. Lidija je otisla u wc.